yA Bank kredittkort

yA-Bank-kredittkort

yA Bank har på få år rukket å bli en av landets største selskaper innen forbrukerfinansiering, og har flere år på rad vunnet det som kalles for «bankenes eget norgesmesterskap». Med deres populære yA Bank kredittkort harde gjort flere titusener av nordmenn fornøyde, og kanskje blir du den neste etter å ha lest denne artikkelen? Kredittkortet har først og fremst betingelser som er meget konkurransedyktige, samtidig som det også kan by på gode bonuser og rabattavtaler gjennom samarbeidspartnerne til yA Bank.

Betingelser og kostnader

Det som er viktigst for mange når de skal velge kredittkort, er hvor høy den effektive renten er. Dette gjelder kun hvis man planlegger å handle ting på avbetaling med kortet. Når de først gjør det, så er den effektive renten på 22,90%. Det er slettes ikke dårlig da gjennomsnittet for norske kredittkort strekker seg godt over 25%. I tillegg til dette så kan du søke om en kredittgrense opp mot 100 000 kroner, slik at du til enhver tid skulle ha nok penger disponibelt.

Gebyrer er det få av med yA Bank kredittkort, og det koster ikke noe å eie kortet. Det koster naturligvis heller ikke noe å eie kortet. Et låneeksempel ser slikt ut: bruker du 15 000 kroner og betaler ned over 12 måneder, så blir totalsummen 16 774 kroner.

Fordeler og bonuser

Rabatter, bonuser og cashback er «det nye» når det kommer til kredittkort i Norge. Og yA Bank vil naturligvis være med på leken, gjennom sitt cashback-program som gir deg rabatter i utvalgte bransjer. yA Bank har valgt et opplegg der denne bransjen forandrer seg hver måned, så her gjelder det å følge med for å utnytte tilbudene. Bonusen godskrives kredittkortet automatisk når du handler med det, og varierer fra 3 til 10 prosent alt avhengig av måned og bransje. I tillegg er høy kredittgrense og nokså lav rente også et par av fordelene som kan trekkes frem ved yA Bank kredittkort.

Søke om kredittkortet

Kredittkortet søker du om fra nettsidene til yA Bank. Her legger du enkelt inn en søknad dersom du er minst 20 år gammel, har en årlig inntekt på 200 000 kroner før skatt, og dersom du ikke er registeret med betalingsanmerkninger. Alle disse vilkårene må være oppfylt dersom søknaden skal innvilges. Du behøver ikke å være kunde i yA Bank fra før av for å søke om kredittkortet.

Author: admin